CEASE therapie

Cease staat voor Compleet Elimination of Autistic Spectrum Expression.
De arts-homeopaat, Dr Tinus Smits, ontdekte zo'n 30 jaar geleden dat er een duidelijke relatie was tussen vaccinaties, de huidige gedragsproblemen, huidklachten en diverse andere klachten.
In de praktijk blijkt dat bovenstaande stoornissen een stapeling van  verschillende oorzaken zijn waarbij vaccinaties, toxische medicijnen en zelfs doorgemaakte ziektes van ouder of kind een rol spelen.
Tijdens de zwangerschap en gedurende de eerste twee levensjaren van een kind zijn de hersenen volop in ontwikkeling en zeer kwetsbaar. Daarom zijn medicatie tijdens en na de zwangerschap en in het bijzonder vaccins zeer toxisch voor het zich ontwikkelende kind. Lichamelijke klachten en gedrags- en ontwikkelingsstoornissen kunnen ontstaan tijdens en na vaccinaties in de eerste twee levensjaren.
De medische behandeling van kinderen met antibiotica, paracetamol, neusspray, pufjes en medische ingrepen onder narcose, zoals het verwijderen  van keel- en neusamandelen of het plaatsen van buisjes, dragen bij aan het verhogen van het "stressniveau" in de hersenschors.
Door een opeenstapeling van deze factoren kan de grens overschreden worden en gaan de grote hersenen op slot. De ontwikkeling van het kind stagneert of komt tot stilstand. Door middel van isotherapie, een vorm van homeopathie die de toxische stoffen als een homeopathisch medicijn gebruikt, kan de verstorende werking bij het kind weer uitgewist worden.

CEASE therapie is een zeer effectieve methode om kinderen (en volwassenen) met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen zoals het syndroom van Asperger, PDD-NOS, ADD, ADHD, autisme, etc. te behandelen. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, intoxicatie, medicatie, ziektes,  etc.) ontstoort met homeopatische middelen. Om het herstel te bevorderen worden orthomoleculaire voedingssupplementen zoals omega-3 vetzuren (hersenen), vitamine C complex (immuunsysteem), zink (binding zware metalen) en magnesium (zenuwstelsel) voorgeschreven.

 

CEASE