Voor wie is homeopathie?

Homeopathie is voor iedereen; baby's, zwangeren, kinderen, ouderen, etc..
Homeopathie geneest zowel lichamelijke, emotionele als geestelijke klachten. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Dit komt door een speciaal proces dat potentieren wordt genoemd. Het verfijnt de werking van de homeopathische medicijnen.
Het is veilig voor baby's en gedurende de zwangerschap.

Homeopathie stimuleert ons natuurlijke verdedigings- mechanisme. Terwijl dit zachtaardig en geleidelijk gebeurt, zijn de resultaten echter krachtig en langdurig. Door het immuunsysteem met homeopathie sterker te maken, wordt de mens geholpen ziekten en infecties beter af te weren.

Wat wil ik van u weten?

Een gedetailleerd begrijpen van wie u bent, wat uw klachten zijn en hoe u ze ervaart, zijn nodig om het juiste middel voor u te vinden. Dus alles wat u kunt vertellen dat typerend is voor u zal hierbij helpen. Ook informatie over de energie die u heeft, uw ziektegeschiedenis en uw leefwijze zijn daarbij belangrijk.

Alles wat u verteld is strikt vertrouwelijk.
Een eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur.

In de dagen of weken na inname van een middel kunt u een verbetering in uw energie ervaren. Ook kan er eerst een verergering plaatsvinden of een terugkeer van oude klachten. Dit is een goed teken. Zij betekenen dat uw lichaam zich schoonmaakt van oude ziektes. Deze klachten gaan voorbij en worden niet apart behandeld omdat ze een belangrijk onderdeel van het genezingsproces zijn.

Na vier tot zes weken volgt een herhalingsconsult om de resultaten te bespreken.
behandeling